ZERO EMISII. 100% LIBERTATE.

BMW i3. ACUM CU ECOTICHET DE 10.000 EUR.

Cere o ofertă personalizată

Inovator. Născut electric.

Atunci când pleci de pe loc în BMW i3, este suficient să apeşi uşor pedala de acceleraţie pentru a obţine cuplu maxim şi pentru a porni în mod puternic şi aproape silenţios. În plus, aceeaşi pedală te ajută şi să frânezi, pentru că în momentul în care ridici piciorul de pe acceleraţie simţi cum automobilul reduce din viteză. Astfel, BMW i3 recuperează energia cinetică disponibilă şi o foloseşte pentru a încărca bateria. „Senzaţia unei singure pedale”, aşa cum numim noi acestă inovaţie, îţi permite să descoperi condusul într-un mod unic şi în acelaşi timp extinde autonomia automobilului tău.

Autonom. Ideal pentru utilizarea de zi cu zi.

Majoritatea persoanelor conduc mult mai puţin decât îşi imaginează: în general, călătorim cu automobilul între 35 şi 50 de kilometri pe zi. BMW i3 (94 Ah) poate funcţiona pe distanţe de până la 300 km (200 km în utilizarea zilnică), reuşind să depăşeasă de trei sau patru ori distanţa medie parcursă cu automobilul într-o zi.

Sustenabil.

Pentru schimbarea lumii în mod sustenabil este nevoie de mai mult decât motoare cu zero emisii de noxe. BMW i3 integral electric este primul model de serie din lume care a fost creat în fiecare stadiu cu gândul la sustenabilitate, de la conceperea automobilului, până la producţia şi utilizarea sa de zi cu zi. Încă de la începutul procesului de dezvoltare, am orientat întregul concept de automobil spre mobilitate electrică eficientă şi sustenabilă. Materialele regenerabile şi reciclate ajută la protecţia mediului înconjurător şi înlocuiesc materialele convenţionale.

Oferta BMW i3.


355 €/ lună

Rată leasing (cu TVA)

CASCO şi asigurare GAP incluse
Garanţie extinsă BRI inclusă
BMW Service Inclusive

40.353 €
-10.000 €
5.271 €
24.779 €

36 luni
4,69% p.a. fixă
7,27%

Preţul de vânzare (TVA inclus)
ECOTICHET (TVA inclus)
Plată avans client (TVA inclus)
Opţiune de cumpărare
la final de contract
Durată
Rată de dobândă
DAE %

Cere o ofertă personalizată


*Rata este obţinută prin leasing financiar oferit de BMW Financial Services România prin UniCredit Leasing IFN SA.
**Subvenţia de maşini verzi – Ecotichetul – este o sumă de bani pe care o oferă statul cu scopul de a încuraja achiziţia de maşini electrice şi hibride.

Performanţă
Viteza maximă în mod integral electric: 150 km/h
Acceleraţie 0 – 100 km/h: 7,2 sec Acceleraţie 80 – 120 km/h: 4,9 sec

Consum de combustibil
Consum de energie BMW eDrive: 12,9 kWh/ 100 km
Emisii medii de CO2: 0,0 g/km

Autonomie şi durata de încărcare
Autonomia în modul electric: 190 km
Capacitate baterie litiu-ion: 18,8 kWh
Durata de încărcare rapidă: <30 min
Durata de încărcare a bateriei de înaltă tensiune: 6–8 ore

Informaţiile oferite pe acest site sunt cu caracter informativ şi pot suferi modificări. Automobile Bavaria depune toate eforturile ca informaţiile prezentate pe acest site să fie corecte, cu toate acestea pot exista erori.