NOUL BMW SERIA 5.
ACUM CU PROPRIUL TĂU SERVICIU DE CONCIERGE.

DOI ANI DE ACCES GRATUIT LA UN SERVICIU EXCLUSIVIST,
DOAR LA DEALERII AUTOMOBILE BAVARIA GROUP.

SUCCESUL NU SE MOŞTENEŞTE.
SE CÂŞTIGĂ CU EXPERIENŢE DE CALITATE.


Te aşteaptă accesul la un nou mod de viaţă prin Consiergo, consultantul tău personal de lifestyle. Ai doi ani de abonament gratuit la cel mai cunoscut furnizor de servicii de concierge din Romania, cu acces la specialişti renumiţi: avocaţi, notari, arhitecţi, specialişti finanţe, medici, speakeri & PR, profesori, traineri din diverse domenii pentru tine, familia sau compania ta.

SERVICII PREMIUM,
ÎN EXCLUSIVITATE.


Ai nevoie de bilete VIP la concertul sau meciul anului, la operă sau teatru, acces la bucătar personal sau rezervări la restaurante celebre în ţară şi în lume? Doreşti să faci rezervare pentru o vacanţă personalizată sau să comanzi un cadou special? Eşti la un apel distanţă de Consiergo, serviciul exclusivist cu maximă confidenţialitate alocat ţie timp de doi ani.

DESCOPERĂ ÎNTREAGA LUME. CU NOUL
BMW SERIA 5.


Acces la petreceri private, serviciul VIP în aeroport sau închirierea unui yacht?
Nu trebuie să alegi, le poţi avea pe toate, timp de doi ani, prin abonamentul gratuit la serviciul Consiergo. Descarcă lista completă de servicii de mai jos.


EŞTI INTERESAT DE NOUL BMW SERIA 5?

Completează formularul şi un reprezentant Automobile Bavaria te va contacta în cel mai scurt timp cu detalii şi informaţii despre test drive.Alege un dealer Automobile BavariaInformaţii de contact

Prenume
Nume
Email
Vârsta
Telefon
Localitate
Companie
Funcţie

Maşina actuală

Maşina actuală (marcă, model)
Anul de fabricaţie